Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Aug 11, 2022

I Alexander Axéns semesterfrånvaro är det nu Pär Hanssons tid att skina. Detta bland annat genom att berätta en hel del om sin egen spelarkarriär och hur han ser på allsvenska målvakter idag.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Hur het är egentligen Allsvenskan just nu? Vilka är allsvenska målvakters...


Aug 9, 2022

Fans Corner Sverige Live med Alexander Axén och Pär Hansson blev återigen en lång historia. Tisdagens livesändning innehöll lyssnarsamtal om xG-tabellen i Allsvenskan, svenska spelares fysiska status, AIK:s transferstrategi, hanterandet av situationerna kring van den Hurk och Jeahze samt väldigt mycket mer än...


Aug 4, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén djupdyker i Malmö FF:s tränarsituation och mycket annat när Fans Corner Sverige åter är hos er med ett rykande färskt fredagsavsnitt.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Har MFF saknat stabilitet? Kan Rydströms fotboll funka i Malmö? Då skämmer Jeahze ut sig! Är det...


Aug 2, 2022

Alexander Axén och Pär Hansson pratar om lyftet i IFK Göteborg, den illavarslande trenden i IFK Norrköping, försvarsspelet i BK Häcken, tränarjakten i Malmö FF och Europaspelet för Djurgården, AIK och MFF. Bara för att nämna några saker. 

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Fans Corner Sverige...


Jul 28, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén fortsätter leverera sina tankar kring de hetaste allsvenska samtalsämnena och det råder inte fullständig enighet herrarna emellan.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Utlånings-gate; ska man spela mot sin egen klubb? Utse en tränare, Peking! Hur mycket ska spelare involveras...