Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Feb 24, 2022

Erik Edman fokuserar på skidkarriären, men Alexander Axén och Simon Pålsson poddar om det hetaste kring Allsvenskan och helgens gruppspelsomgång i Svenska Cupen. 

IFK Göteborg, lyssnarfrågor, Williot Swedberg, John Guidetti och annat relaterat till Silly Season behandlas i avsnittet. 

På tisdag klockan 21:00...


Feb 23, 2022

Tisdagens livesändning finns nu att lyssna på i efterhand. Om framtiden i IFK Göteborg efter de senaste dagarnas händelser, om John Guidetti till AIK och om alla cupmatcher i Svenska Cupens första gruppspelsomgången. 

Ett stort tack till alla supportrar som ringde in och ville vädra åsikter om just sina...


Feb 17, 2022

Gruppspelet i Svenska Cupen sparkar igång den 19 februari. Alexander Axén och Erik Edman går igenom samtliga grupper, pekar ut potentiella skrällag och målar upp gruppfavoriterna. 

Programledare: Simon Pålsson 

Tisdagen den 22 februari klockan 21:00 sänder vi live på http://FCSverige.se/stream och välkomnar...


Feb 10, 2022

Alexander Axén och Erik Edman är tillbaka med ett nytt avsnitt. Är det överskattat med en bra försäsong? Hur långt efter Danmark är egentligen Allsvenskan? Närmar sig svensk fotboll den danska? Dessutom låter vi lyssnarna sätta agendan med ett antal lyssnarfrågor. 

Den 22 februari är livesändningarna...


Feb 3, 2022

Den stora genomgången av trupperna, aktiviteten på transfermarknaden och vad som behöver göras framöver i samtliga allsvenska lag. Alexander Axén och Erik Edman tycker till.  Vi ringer också upp Isak Edén, ordförande i SFSU, för att prata om spelschemat och supportrarnas syn på detsamma. 

Programledare: Simon...