Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

May 31, 2022

Alexander Axén summerar vårsäsongen tillsammans med lyssnarna som ringde in till tisdagens livesändning, men också med den nya panelmedlemmen Pär Hansson. 

Bör sportcheferna få mer kritik efter svaga säsongsinledningar? Är BK Häcken en guldkandidat på riktigt? Har Helsingborgs IF gjort rätt val av...


May 26, 2022

Alexander Axén och Erik Edman poddar återigen om Allsvenskan i Fans Corner Sverige, men i dagens avsnitt även en hel del om torsdagens dramatiska cupfinal på Tele2 Arena.

Dessutom!

Axéns problem med tekniska yttrar, "Inget tjafs"-straffarna, Ludwigsons gnäll, Blåvitts rysarmatch, Är Axén den...


May 24, 2022

Joel Sandborg, klubbdirektör i Helsingborgs IF, samtalade med oroliga HIF-supportrar i Fans Corner Sverige Live på tisdagskvällen. Det har varit några turbulenta dagar i HIF efter att Jörgen Lennartsson blev sparkad. 

55 minuter med Joel Sandborg och därefter ungefär lika många minuter med Jonas...


May 19, 2022

Alexander Axén och Erik Edman poddar återigen om Allsvenskan i Fans Corner Sverige. Landskrona Bois blivande sportchef berättar om framtiden för sig själv, föreningen han kritat på för och podcasten han är en stor del av. 

Dessutom!

Vilken typ av tunnel är bäst? Vilka allsvenska tränare hänger löst? Bör...


May 17, 2022

IFK Göteborgs klubbdirektör Håkan Mild gästade tisdagens livesändning. Panelen i övrigt bestod av Alexander Axén och Erik Edman, precis som vanligt. 

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Varje fredag släpper Fans Corner Sverige en veckopodd och varje tisdag klockan 21:00 sänder vi live på...