Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Sep 29, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén pratar stressade tränare och rivalitetens betydelse i veckans fredagsavsnitt av Fans Corner Sverige.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Har unga tränare för bråttom uppåt? Hur viktig är rivalitet för framgång? Är tredjeplatsen viktigast för Bajen eller MFF?...


Sep 27, 2022

Erkänner Axén äntligen att han har fel? Vad har Stockholm som Göteborg saknar? Skapar VAR i själva verket en ny orättvisa? Vad behöver Sverige lära sig av Danmark? Hur ser förtroendet för Janne Andersson ut? 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson 

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Ladda ner appen Fans...


Sep 22, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén dissekerar sportchefer och deras arbete i detta landslagsuppehållets fredagsavsnitt av Fans Corner Sverige.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

"Det finns ingen anledning att INTE ha VAR!", Hur ser relationen mellan sportchef och tränare ut? Kommer sportchefer för enkelt undan?...


Sep 20, 2022

Ännu en livesändning med Alexander Axén, Pär Hansson och mängder av lyssnare. 

Hur tråkigt är det med bollinnehav? Är Sebastian Larsson en spelare för AIK 2023? Borde Malmö FF gå för Henrik Rydström? Är Jesper Jansson färdig i Hammarby? Det och mycket mer i veckans tisdagsavsnitt. 

Ladda ner appen Fans...


Sep 15, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén synar Jannes nya landslagstrupp och det pågående(?) generationsskiftet bland mycket annat i veckans fredagsbjudning av Fans Corner Sverige.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Vad ska Jeremejeff göra för att övertyga Janne? Vad betyder landslagets generationsväxling för de...