Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Oct 27, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén dyker ner i hur stort steget är mellan Allsvenskan och Superettan och hur vanligt det egentligen är att nykomlingar klarar sig bra. Detta och mycket mer i veckans fredagsavsnitt av Fans Corner Sverige.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Elljusmatcher! BP:s affärsmodell! Går...


Oct 25, 2022

Vem bär ansvaret i Helsingborgs IF, sabbar IFK Göteborg guldfesten och överskattar vi Marcus Berg? Dessutom tar vi en ny VAR-vända, funderar över om inte de största klubbarna borde dominera ännu mer och pratar om vad ett skrotande av 51-procentsregeln hade inneburit för svensk fotboll.

Panel: Alexander...


Oct 20, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén pratar trashtalkets evolution och Häckens långsiktiga masterplan i veckans fredagsavsnitt av Fans Corner Sverige.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Är det otur att få mycket straffar emot sig? Att skitsnacka med glimten i ögat! "En stor seger för svensk fotboll"! De blir...


Oct 18, 2022

Hur bör Hammarby använda Veton Berisha? Är Gustaf Norlin bra nog för IFK Göteborg när man ska ta nästa steg? Är straffar verkligen en fast situation på samma sätt som hörnor, frisparkar och långa inkast? Hur slutar guldstriden? 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson 

Programledare & redaktör: Simon...


Oct 13, 2022

Pär Hansson och Alexander Axén pratar tränares dialog med supportrar och återstoden av den allsvenska säsongen i veckans fredagsavsnitt av Fans Corner Sverige.

Programledare & redaktör: Simon Pålsson 

Bör spelare/ledare läsa på supportrarnas forum? Hur borde dialogen med supportrarna fungera? Matchanalysen på...