Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Sep 28, 2023

I dagens avsnitt av Fans Corner Sverige snackas det matchdagsrutiner och Marcus Bergs besked om att karriären är över. Dessutom diskuteras den allsvenska skytteligan. Varför är det ingen som pratar om den?

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson 

00:00 Matchdagsrutiner
17:36 Marcus Berg
28:13 Målskyttar
44:14...


Sep 26, 2023

Vilka lag är kvar i guldstriden? Hur är det möjligt att Djurgården fortfarande har problem i 08-derbyn? Borde man prata mer eller mindre om underlagen i svensk fotboll? 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson

Programledare & redaktör: Simon Pålsson

Fans Corner Sverige sänder två avsnitt i...


Sep 21, 2023

Fredag innebär ett rykande färskt avsnitt av Fans Corner Sverige. Den här gången avhandlas bland att reglerna kring arenor i Allsvenskan, sportchefsposten i Hammarby och europeiska bortamatcher. 
 
Panel: Alexander Axén & Pär Hansson
 
00:00 Programstart
02:54 Arenaregler  
17:10 Sportchefsposten i...


Sep 19, 2023

Är Henning Berg rätt tränare för att leda AIK in i framtiden? När är det dags att peta Isaac Kiese Thelin och hur har rollen förändrats för niorna i dagens allsvenska fotboll? Det är bara några av många ämnen som behandlades i tisdagens livesändning. 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson

Programledare &...


Sep 14, 2023

Vilka tränare i Allsvenskan hade passat som förbundskapten? Bär klubbar ett ansvar när det kommer till värva och spela svenska spelare? Vilka lag åker ur Allsvenskan? Dessa frågor – och många fler – besvaras i dagens avsnitt av Fans Corner Sverige. 
 
Panel: Alexander Axén & Pär Hansson
 
00:00...