Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Jun 27, 2023

Vad innebär det att diktera tempot som innermittfältare och vad krävs för att kunna göra det? Hur ska Malmö FF klara sig utan två tredjedelar av sitt innermittfält? Kommer Halmstads BK att klara nytt allsvenskt kontrakt? Varför blir nästa sportchef ett test för Hammarby? 

Panel: Alexander Axén & Pär...


Jun 20, 2023

Borde IFK Göteborg och andra svenska lag satsa mer på egenfostrade spelare? Är det givet att vi borde utöka Allsvenskan till 18 lag? Borde vi införa ett liknande playoff som finns i Championship? 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson

Tack till vår sponsor Betinia. Nya kunder kan hämta ett gratisspel på 120...


Jun 13, 2023

Fans Corner Sverige Live tar inget uppehåll när det är matchledigt. Hur mycket stöd får allsvenska tränare? Finns det en likhet mellan AIK och Örebro SK? Är fasta situationer det som Malmö FF behöver fokusera mer på nu? Ska vi införa målkvot igen? 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson

Tack till vår...


Jun 8, 2023

Ny fredag, nytt Fans Corner Sverige. Nordin Gerzic kommer på besök. Det blir en lång diskussion om den svenska modellen för tränarteam. Dessutom delar Gerzic och Axén med sig av minnen från tiden i ÖSK.  

Panel: Alexander Axén & Nordin Gerzic 

Tack till vår sponsor Betinia. Nya kunder kan hämta ett gratisspel...


Jun 7, 2023

Fans Corner Live är äntligen tillbaka efter några veckors uppehåll. Nu kan du lyssna på tisdagens livesändning i efterhand. 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson

Tack till vår sponsor Betinia. Nya kunder kan hämta ett gratisspel på 120 kronor på FCSverige.se/bonus

18+ år - Regler & villkor gäller,...