Preview Mode Links will not work in preview mode

Fans Corner Sverige

Aug 31, 2023

I dagens avsnitt av Fans Corner Sverige sätts frågan om etik och moral inom fotbollen under lupp – är det en gentlemannasport? Dessutom diskuteras klubbarnas tålamod kring nya värvningar, med avstamp i Oliver Bergs övergång från Djurgården till Malmö FF. 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson 

02:34 Moralen...


Aug 29, 2023

Hur hanterar BK Häcken förlusten i Göteborgsderbyt? Varför bör AIK-supportrarna vara mer oroliga än supportrarna till IFK Göteborg med nio omgångar kvar? Var det rätt eller fel av Bosse Andersson att släppa Oliver Berg till Malmö FF? Det är bara några ämnen som lyssnarna lyfte upp i tisdagens...


Aug 24, 2023

Saknar man skrällarna i Svenska Cupen? Vad är skillnaden på barnfotboll och ungdomsfotboll? Vad borde Andreas Brännström ha gjort annorlunda i AIK? Var det en dålig affär av Djurgården att sälja Oliver Berg till Malmö FF? Varför lyckas Elfsborg få hem sina tidigare spelare till Borås? 

Panel: Alexander...


Aug 22, 2023

Efter helgens uppmärksammade VAR-diskussion i Discovery var det många som ville prata VAR med panelen. Tisdagens livesändningen inleddes därför med cirka 40 minuter där VAR stod i fokus. De avslutande lyssnarsamtalen fokuserade på helt andra ämnen. 

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson

Programledare &...


Aug 17, 2023

Vad är egentligen viktigast, processen eller tre poäng? När ska man lära sig att vinna? Detta och mycket annat i dagens avsnitt av Fans Corner Sverige.

Panel: Alexander Axén & Pär Hansson 

05:01 Processer, talangutveckling och vikten att vinna 
35:42 Lyssnarfrågor 
42:28 Jesper Löfgren 

Programledare &...